Grindr – Hoe werkt het durante try het veilig?

Dicembre 20, 2022

Grindr – Hoe werkt het durante try het veilig?

Grindr was een populaire app voor homoseksuele mannen om elkaar te ontmoeten voor een go out out-of om een vaste spouse te vinden. Je kunt Grindr alleen gebruiken op je mobile off pill, wanted emergency room is actually geen site die je met een gewone internet browser kunt benaderen. Emergency room is actually wel een website, maar deze geeft alleen informatie over de- application perish je kunt downloaden. Grindr are wereldwijd de- bekendste datingapp voor homoseksuele mannen.

Grindr is actually een matchmaking app die zich speciaal richt op homoseksuele dentro de biseksuele mannen. Zij kunnen thru de application in contact komen found gelijkgestemde mannen perish zich op dat time inside hun directe omgeving bevinden. De locatie van gebruikers wordt bepaald aan de give van geolocatie thru de mobile phone. De application kan dan ook allen op een telefoon worden gebruikt. Er zijn versies voor Fruit (iOS), Android os en Blackberry. De software werd gelanceerd last year during the de- Verenigde Staten. Een paar jaar after is de- app wereldwijd een succes came across ruim 4 miljoen gebruikers waarvan emergency room ruim anderhalf miljoen dagelijks de- software gebruiken.

Grindr from inside the Europa

In the Europa was Grindr gemiddeld populair. In the Londen heeft de- app ongeveer fans, waarmee Londen als stad de meeste gebruikers heeft. During the Nederland hebben ongeveer personen op Grindt een profiel aangemaakt. Dat was niet veel als je het vergelijkt satisfied andere relationship software durante websites. Hier staan vaak tienduizenden profielen op, maar hierbij moet wel worden opgemerkt dat veel matchmaking programs en –other sites toegankelijk zijn voor iedereen en niet alleen voor homo mannen.

Hoe werkt Grindr?

Als je de software opent zie je profielfoto’s van medegebruikers. Sommige foto’s staan dichtbij, andere verder weg. De- dichtstbijzijnde zijn personen perish zich in je directe omgeving bevinden. Hoe verder weg de- foto op het scherm staat, hoe verder weg deze persoon op dat second are. Je kunt een profielfoto aanklikken en vervolgens met deze persoon chatten. Jullie kunnen ook foto’s en video’s uitwisselen. Je kunt als je dat wilt je huidige locatie doorgeven aan degene came across wie je inside the gesprek curved. site Dit try natuurlijk erg handig als jullie willen afspreken.

Aanmelden

Aanmelden are vrij simpel. Je voert je elizabeth-mailadres for the, kiest een wachtwoord durante voert je leeftijd inside. De- app try alleen toegankelijk voor meerderjarigen van 18 jaar off ouder. Vervolgens kun je when you look at the de- software je profiel aanvullen satisfied een foto durante meer informatie over jezelf zodat andere gebruikers kunnen lezen met wie ze te maken hebben. Dit maakt het vinden van een leuk contact natuurlijk een stukje makkelijker.

Zoek naar times during the de buurt

Grindr gebruikt de locatiebepaling van je smartphone. Dus als je een avondje gaat stappen when you look at the een andere stad, dan kun je aan de- hand van je locatie zoeken naar mensen pass away het misschien leuk vinden om fulfilled jou op stap te gaan. Deze manier van daten is actually vrij populair, vandaar dat Grindr ook zo snel zo populair is actually geworden. Je kunt through de app een snelle afspraak maken om elkaar bij voorbeeld inside the een kroeg out-of dansgelegenheid te ontmoeten. Zo heb je als je geluk hebt binnen korte tijd een leuke afspraak geregeld. Out of je uiteindelijk een relatie fulfilled deze persoon begint moeten jullie natuurlijk helemaal zelf weten. Grindr wordt zowel voor eenmalige dates als voor het vinden van ene companion gebruikt.

Miljoenen gebruikers

Grindr heeft sinds de- lancering during 2009 inmiddels miljoenen gebruikers. Into the de- Against zitten de meeste gebruikers, ruim anderhalf miljoen. In Europa is Londen de- stad fulfilled de- meeste gebruikers, ruim . Within the Nederland ligt het aantal personen dat zich bij Grindr heeft aangemeld fors lager, het aantal gebruikers wordt geschat op fifteen child . De software wordt niet alleen doorway homo mannen gebruikt, maar ook door biseksuele mannen perish naast hun relatie met een vrouw ook zo af durante bottom een big date found een vrouw willen hebben. Dit kan uiteraard leiden child flinke problemen, need deze groep houdt het contact found mannen vaak geheim.

Toegankelijk voor biseksuele mannen

Grindr are ook populair omdat het toegankelijk try voor biseksuele mannen. Dit zijn vaan mannen die een vaste relatie found een vrouw hebben. Soms zijn ze getrouwd en hebben ze een gezin. Maar ondanks dat ze vaak oprecht van hun vrouw houden, zijn er ook homoseksuele gevoelens. Veel mannen komen daar niet graag voor uit. Dan is actually Grindr natuurlijk een prima oplossing. Je kunt zonder dat het opvalt een afspraak satisfied een andere homoseksuele man regelen. Het in het geheim moeten afspreken maakt het voor veel mannen alleen nog maar spannender.

Snel contacten leggen

Een belangrijk voordeel van Grindr are dat je snel een big date kunt regelen. Als je een weekendje into the een resorts verblijft for the een willekeurige stad kun je thru de- app zien regarding er homoseksuele mannen inside the de buurt zijn waar je eventueel mee kunt afspreken. Dit werkt vaak sneller dan dat je during the een voor jou onbekende omgeving op zoek moet naar een homobar. From inside the veel landen corrosion een taboe op homoseksualiteit dentro de daar zal je dus geen openlijke homobars vinden.

Vooral mannen die during the een property wonen waar homoseksualiteit verboden was out of into the ieder geval niet into the het openbaar mag worden getoond maken graag gebruik van Grindr. Through de software kunnen ze redelijk anoniem fulfilled een andere boy afspreken. Ontmoetingen perish from inside the het diepste geheim moeten plaatsvinden zijn natuurlijk niet echt leuk, maar helaas try het voor sommige homoseksuelen nog steeds de dagelijkse realiteit.

Wat kost een lidmaatschap bij Grindr?

Inschrijven was gratis durante je journal zo lang je wilt gratis top blijven. Wil je gebruik maken van extra functies, dan zijn emergency room 2 verschillende soorten lidmaatschappen.

Articoli correlati

Nessun risultato

La pagina richiesta non è stata trovata. Affina la tua ricerca, o utilizza la barra di navigazione qui sopra per trovare il post.